Oppdatering

Oppdatert lenker

2 Svar på “Oppdatering”

 1. Her finnes ikke et eneste tilbud om behandling av SUPERIOR CANAL DEHISCENCE . Lite kjent blandt helsepersonell og liten aktivitet på operasjon av indre øre. Svimmelhet, autophoni , tinning verk, stemmeresonans, er bare noen få symptomer på denne lidelsen. Lydsensivitet er framtredende. Isolasjon, arbeidsufør, depresjon,usosial er noe av det tristeste med dette syndromet. Ønsker tilbakemelding på norsk om hva som faktisk gjøres med å få denne diagnosen ut til leger.

  Svar

  1. balanselaboratoriet 16. april 2018 kl. 16:19

   Hei og takk for tilbakemelding. Sidene våre inneholder opplysninger om buegangsdehiscens for leger. I tillegg arbeider vi med pasientinformasjon for helse-norge.no.
   vennlig hilsen
   Frederik Goplen

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *